Laatste nieuws
 1. Actie bij Sport-Inn!
 2. NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS
 3. Unieke Jumbo ‘ballenactie’
 4. Wethouder Schrik geniet samen met de voetballers van FC Meerdijk van een gezond ontbijt.
 5. Mooi begin van het jaar met nieuwe “trainingsdoeltjes” !!

Lidmaatschap

Lid worden van onze vereniging? Je bent van harte welkom! Spelen bij onze mooie vereniging kan al vanaf 4 jaar.  Inschrijven kan al voor kinderen die bijna vier jaar zijn. SJO-FC Meerdijk kan dan rekening houden met de interesse en de indeling voor het komende periode/seizoen. De geïnteresseerde aanstaande pupillen worden op onze instroomlijst geplaatst.

Twijfel je nog of voetbal wel de sport is die jij wilt doen en wil je zonder verplichtingen kennis maken met voetbal en onze vereniging? SJO-FC Meerdijk biedt potentiële leden de gelegenheid om maximaal 2 keer met een team mee te trainen. Ben je enthousiast geworden en wil je na de proeftraining graag komen voetballen bij SJO-FC Meerdijk, dan kan je afhankelijk van de beschikbaarheid in teams van jouw leeftijdscategorie gelijk instromen. Als er geen plek  in een team is, plaatsen we je op een zogenaamde instroomlijst.

Om in aanmerking te komen voor een proeftraining kun je contact opnemen met de jeugdcoördinator bovenbouw  (14 t/m 18 jaar) Peter Ypelaar 06 46880635 of met de jeugdcoördinator onder- en middenbouw (4 t/m 13 jaar) Joeri van der Tuin 06 38502972 na afloop van de training kun je dan een inschrijfformulier meekrijgen. Ook je je digitaal aanmelden via de website van één van beide moederverenigingen – VV Emmen of SC Angelslo en begroeten wij jou en/of uw kind graag als nieuw lid van FC Meerdijk. Tevens kun je met bovenstaande personen contact opnemen als je nog vragen hebt.

Verwachtingen van leden

Wij verwachten dat spelers/ouders/wettelijke vertegenwoordigers zich inzetten voor SJO-FC Meerdijk, omdat spelen bij een voetbalclub meer is dan alleen maar voetballen. Dit betekent onder andere dat je:

 • Bereid bent bij toerbeurt mee te rijden naar uitwedstrijden.
 • Volgens een schema de tenues wast.
 • Je sportief gedraagt langs de lijn.
 • Tijdig je contributie betaalt.
 • Waar de trainer/leider een beroep op u doet om een wedstrijd te vlaggen, dit in het belang van het team en de staf van uw zoon/dochter ook doet.
 • En bereid bent om vrijwilligerswerk te doen voor SJO-FC Meerdijk.

Contributie

Het lidmaatschap van SJO-FC Meerlijk geldt voor een volledig seizoen. Je betaalt dus contributie voor een heel seizoen van 1 juli tot en met 30 juni. De contributie loopt via de moedervereniging waar je staat ingeschreven VV Emmen of SC Angelslo en wordt per maand of per kwartaal in rekening gebracht. Deze bedraagt voor het reguliere lidmaatschap:

€ 10,50  per maand of € 31,50 per kwartaal voor de Puppy’s en JO7
€ 12,50 per maand of € 37,50  per kwartaal voor de JO8 / JO9 / JO10 / JO11

€ 13,50 per maand of € 40,50 per kwartaal voor de JO12 / JO13/ JO15/ JO17/ JO19

 • Bovengenoemde bedragen zijn inclusief de bijdrage voor de KNVB (bondsbijdrage)
 • Het derde (goedkoopste) gezinslid betaalt de helft van de contributie. Voorwaarde is dat alle leden op hetzelfde adres wonen en tot hetzelfde gezin behoren.
 • Een nieuw lid mag pas voetballen als de KNVB de inschrijving heeft bevestigd en de ledenadministratie groen licht geeft. We rekenen hiervoor minimaal één week, voordat alles geregeld is.
 • De bijdrage voor het kledingfonds bedraagt € 1,= per maand of € 3,= per kwartaal per spelend lid van SJO-FC Meerdijk. In het kader van het kledingfonds krijgt iedere speler/ ster kousen, broek en een shirt op de wedstrijddagen.

Ik wil me inschrijven

Het aanmelden bij SJO-FC Meerdijk gebeurt in een aantal stappen, uitkomend voor FC Meerdijk ben je lid van één van de moederverenigingen VV Emmen of SC Angelslo. Je kunt een inschrijfformulier meekrijgen/invullen na afloop van de proeftraining, maar je kunt je ook digitaal aanmelden. Zie onderstaande voor de stappen die wij daarna doorlopen:

 1. Je meld je aan bij SC Angelslo of VV Emmen
 2. We plaatsen je op de instroomlijst en je ontvangt daarover een e-mail van de ledenadministratie van SJO-FC Meerdijk .
 3. Je krijgt bericht van ons  indien of zodra er zicht is op een plek in een team.
 4. Je wordt in een team geplaatst en ontvangt daarover een bevestigingse-mail met meer informatie van de ledenadministratie van SJO-FC Meerdijk.
 5. De teamleider of leeftijdscoördinator neem contact op met je op voor verdere informatie.

LET OP:

 • Ben je ouder dan 12 jaar, dan ben je verplicht om bij aanmelding het nummer van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs in te vullen.
 • Ben je ouder dan 10 jaar, dan dien je een pasfoto bij de desbetreffende ledenadministratie in te leveren, dit in verband met de KNVB DIGITALESPELERSPAS.
 • Ben je lid geweest van een andere voetbalvereniging, dan heb je een overschrijving nodig.  Zie hiervoor de informatie onder overschrijven. 

Overschrijven van en naar SJO-FC Meerdijk

Wanneer je SJO-FC Meerdijk wilt verlaten en je bij een andere verenging wilt gaan spelen, dan meld je je aan bij de nieuwe vereniging. Zij zullen je dan inschrijven en alles in werking zetten. Wel is het van belang dat je je lidmaatschap bij hebt opgezegd – schriftelijk of per mail bij de ledenadministratie via VV Emmen of SC Angelslo waar je staat ingeschreven – en aan al je (financiële) verplichtingen voldaan hebt (contributie betaald, gele en/of rode betaald, kleding ingeleverd).

Bij overschrijvingen van of naar SJO-FC Meerdijk is het van belang dat je dit in de juiste periode aanvraagt: In de zomerstop overschrijven – uiterlijk 15 juni aanmelden bij de nieuwe vereniging. Na 15 juni overschrijven, kan alleen in bepaalde situaties – zie www.knvb.nl voor de regelgeving betreffende tussentijdse overschrijvingen of vraag bij de ledenadministratie/secretaris van één van beide moederverenigingen VV Emmen of SC Angelslo naar de mogelijkheden/regels.

Beëindigen of wijzigen lidmaatschap

Wil je je lidmaatschap beëindigen dan stuur je een e-mail  naar de desbetreffende ledenadministratie van de vereniging waar je als lid staat ingeschreven (VV Emmen of SC Angelslo) of schriftelijk naar het postadres. Ook is het mogelijk om je via de website van VV Emmen digitaal uit te schrijven. Tevens stel je je leider en/of trainer hiervan op de hoogte.

De opzegging dient minimaal 1 maand vóór het verstrijken van het voetbalseizoen te worden gedaan, dus vóór 1 juni. Tussentijdse opzegging is in principe niet mogelijk. Je blijft dan gedurende het gehele jaar lid en bent ook voor het gehele jaar lid en bent ook voor het gehele jaar de contributie verschuldigd. Bij bijzondere omstandigheden (bijvoorbeeld een verhuizing) kan hiervan worden afgeweken door een verzoek in te dienen bij het bestuur.

Wanneer aan je alle (financiële) verplichtingen hebt voldaan, zullen we je lidmaatschap beëindigen en ontvang je hiervan een email.
 

Wijzigingen:

Om ons ledenbestand zo actueel mogelijk te houden vragen wij je adreswijzigingen en andere mutaties, denk aan e-mailadres, aan ons door te geven. Een e-mail aan de desbetreffende ledenadministratie van VV Emmen of SC Angelslo waar je staat ingeschreven met de oude en nieuwe gegevens is voldoende.

Informatie over de spelerspas

Wanneer je voor het eerst lid wordt of van JO12 overgaat naar JO13, moet je een digitale (pas)foto ingeleverd bij de ledenadministratie. De digitale spelerspas is onbeperkt geldig. Wel wordt er van ieder lid verwacht dat de foto op de digitale spelerspas up-to-date blijft: de scheidsrechter moet natuurlijk wel enige gelijkenis tussen de speler en de spelerspas kunnen zien! Je kunt je foto tot een bepaalde periode ook zelf uploaden via de voetbalapp.

KNVB-lidmaatschap en verzekeringen

Uitkomend voor SJO-FC Meerdijk ben je als lid van VV Emmen of SC Angelslo automatisch lid van de KNVB en valt daarmee onder de collectieve ongevallen- en W.A.-verzekering  van de KNVB.

Deze verzekering is van kracht tijdens het beoefenen van alle clubactiviteiten. Dus niet alleen tijdens wedstrijden en trainingen, maar ook tijdens het komen en gaan naar clubactiviteiten. Bij een ongeval is het zaak dit te melden door middel van een schadeformulier dat verkrijgbaar is bij het secretariaat. Hier kan ook informatie over het gebruik van het formulier worden ingewonnen. Het schadeformulier dient zelf te worden opgestuurd. Uiteraard dient het ongeval in eerste instantie gemeld te worden bij de eigen verzekering. De KNVB-verzekering is slechts een aanvullende verzekering.