Laatste nieuws
  1. Actie bij Sport-Inn!
  2. NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS
  3. Unieke Jumbo ‘ballenactie’
  4. Wethouder Schrik geniet samen met de voetballers van FC Meerdijk van een gezond ontbijt.
  5. Mooi begin van het jaar met nieuwe “trainingsdoeltjes” !!

Sponsor worden?

Graag willen we u laten kennis maken met de cultuur van SJO-FC Meerdijk, hoe wij met elkaar omgaan en hoe steeds meer mensen betrokken raken bij deze jongste voetbalclub van Emmen. SJO-FC Meerdijk is in 2021 ontstaan uit de samenwerking tussen jeugdafdelingen van VV Emmen en SC Angelslo. De leden zijn en blijven lid van één de “moedervereniging” ook nieuwe leden melden zich aan via VV Emmen of SC Angelslo voordat zij kunnen uitkomen voor SJO_FC Meerdijk. Dit is wat we zijn; een (semi)ambitieuze breedtesportvereniging waar actieve en passieve voetballiefhebbers naast sportiviteit, ook geborgenheid en gezelligheid beleven. Waar wij goede sociaal- emotionele ontwikkeling onder alle jeugdspelers bevorderen, maar ook goede omgangsvormen als normen en waarden stimuleren . Daar waar mogelijk neemt SJO-FC Meerdijk ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en telt ieder kind mee – Sportiviteit, Spelplezier en Respect zijn dan ook de kernwaarden.

Bij de start van SJO-FC Meerdijk (2021/2022) tellen wij 21 jeugdteams die uitkomen in de competitie, met daarnaast ook nog een aantal Puppy teams die wekelijks komen trainen en af en toe in toernooivorm hun wedstrijden spelen tegen leeftijdgenootjes.

Niet alleen nieuwkomers maar ook sporters van andere voetbalclubs,  en vanuit andere sporten, kunnen de keus maken om bij SJO-FC Meerdijk te komen voetballen vanwege de uitstekende faciliteiten en sportmogelijkheden.

Media
SJO-FC Meerdijk staat geregeld in de media en zoekt ook bewust de publiciteit op om te laten zien waar we mee bezig zijn. De onderwerpen gaan niet alleen over de sportieve prestaties maar ook over de maatschappelijke activiteiten van SJO-FC Meerdijk. Tijdens deze publiciteitsacties worden de sponsoren niet vergeten en dat wordt zeer op prijs gesteld.

Website
SJO-FC Meerdijk heeft een uitgebreide website (www.fcmeerdijk.nl) die wordt beheert door een aantal actieve webmasters. Alle leden kunnen artikelen aandragen en de website wordt dagelijks actueel gehouden. De website biedt ook mogelijkheden voor reclame uitingen van sponsoren.

Sponsoring heeft een waarde
Dit gegeven is met cijfers te onderbouwen, maar wat minstens zo belangrijk is en veel moeilijker in harde cijfers aan te geven is zijn de niet-financiële waardes. Het indirect rendement bestaat uit lagere zorgkosten, minder verzuim op school en werk en vergroting van de leefbaarheid door een positieve gedragsverandering van de gebruikers. Door uw organisatie aan SJO-FC Meerdijk te verbinden laat u zien dat u volledig achter deze gedachte staat en uw bedrijf/organisatie onze club wilt ondersteunen.

Door de steun van leden en sponsoren zijn we in staat om beide sportparken van de “moederverenigingen” VV Emmen en SC Angelslo te onderhouden tot een modern complex met alle nodige voorzieningen om te kunnen sporten in een omgeving waar een ieder zich thuis voelt. Daarnaast kunnen wij investeren in de opleiding van trainers en goede trainingsattributen. SJO-FC Meerdijk is van mening dat goede en moderne faciliteiten nodig zijn om in de toekomst aantrekkelijk te kunnen zijn voor leden en sponsoren. Dat kunnen we niet alleen en daarom zijn we blijvend op zoek naar ondersteuning en wie weet kunnen we elkaar daar in vinden.

Kennis maken
Graag komen wij met u in gesprek  en vol trots willen we onze sportparken laten zien. Kom eens sfeer proeven op een wedstrijddag en zie hoe we bezig zijn met een voetbalclub die meer is dan een sportvereniging. Een club die zich actief opstelt in de wijken en zich daarmee wil onderscheiden en de lat ieder jaar hoog wil houden. We laten u graag de sponsormogelijkheden zien en hopen met steun van u door te kunnen gaan met onze activiteiten.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar info@fcmeerdijk.nl