Ook FC Meerdijk is afhankelijk van de inzet van ’vrijwilligers’ en daarom doen wij een beroep op jou als ouder/verzorger van onze leden.

Zonder de inzet van vrijwilligers kunnen onze jeugdleden niet sporten, maar worden ook de kleedkamers niet schoongemaakt en kunnen wij jou ook géén kopje koffie aanbieden!!

Daarom de vraag wie komt ons helpen? En draagt eraan bij dat de jeugd van FC Meerdijk kan blijven sporten zoals je dat als ouder/verzorger ook graag ziet …

  • Zin om je in te zetten bij FC Meerdijk? Of wellicht iemand uit jouw omgeving of netwerk? Dat kan natuurlijk altijd! We kunnen alle hulp van ouders/verzorgers en andere enthousiaste en betrokken mensen gebruiken.
  • Zoals: trainer, coach, leider, scheidsrechter, grensrechter, gastheer of dame, organiseren (team)activiteiten, bestuurder, technisch coördinator, (organisatorisch) coördinator, materiaalman of –vrouw, vervoer naar wedstrijden, wassen van de  kleding, kantine medewerker, communicatie (social media, nieuwsbrief, website, etc.).
  • Of misschien heeft u talent waar we een nieuwe functie voor kunnen  creëren! Ook nieuwe ideeën zijn welkom. U kunt voor dit alles terecht  bij de coördinatoren!

Maar je mag natuurlijk ook met één van de bestuursleden contact opnemen of mailen naar info@fcmeerdijk.nl

Alle hulp en inzet is welkom en hoe groter de poule van vrijwilligers des te beter wij kunnen spreiden en rouleren, zodat we misschien 1x per maand gebruik van jou kunnen maken. De nood is op dit moment vooral hoog bij de inzet van het kantinepersoneel, gastheer en/of dame voor ontvangst tegenstanders en officials, maar ook mensen die een wedstrijdje van de jeugd willen fluiten zijn zeer welkom!

Wij zien alle enthousiaste reacties dan ook graag tegemoet!

Met sportieve groet,

Inus Jeuring

Voorzitter FC Meerdijk