Als voetballer of betrokkene bij FC Meerdijk weet je dat onze vereniging draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er vele tientallen actief. Als jeugdleider, als trainer, in de kantine, coördinator of in een bestuursfunctie. Op tal van andere manieren maken zij het mogelijk dat onze kinderen elke week kunnen sporten.

Zonder vrijwilligers, geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het (nog) goed met onze club. Zo goed zelfs dat het aantal leden nog steeds groeit. Dat is natuurlijk prachtig, maar meer leden betekent ook meer teams, meer taken en dus ook: dat er meer vrijwilligers nodig zijn.

Heeft u hart voor FC Meerdijk?
Dan doen wij een beroep jou als ouder/verzorger of voetballer bij FC Meerdijk, SC Angelslo of VV Emmen. Vind jij het ook belangrijk dat FC Meerdijk blijft bestaan voor alle kinderen die willen voetballen?

FC Meerdijk is (met spoed) op zoek naar vrijwilligers:

Teammanagers JO15-1, JO15-2 en JO17-2
Wij zijn nog dringend op zoek naar ondersteuning voor de trainer(s) voor de JO15-2 en JO17-2 en dan met name ook voor de zaterdagen.
Ook zoeken wij met spoed een teammanager voor de JO15-1 (begeleiden van het team op de wedstrijddagen, opstellen was-/rijschema, aanspreekpunt ouder(s), idm aanwezig op trainingsavonden en eventueel een 2e jeugdtrainer voor de JO15-1.

Kantinemedewerkers
Ook zijn wij nog op zoek naar kantine bezetting voor de maandagen (vanaf ca 17.45u tot ca 19.15u) en woensdagen (vanaf ca 16.15u tot ca 17.45u) – als wij voor deze dagen uit een poule kunnen gaan putten van ca 12 mensen, dan ben je 1x per 6 weken aan de beurt als 2-tal -> op de maandag (ca 1,5 uur) en op woensdag (ca 1,5u) = ca 3 uurtjes per 6 weken!!!

Leden kledingcommissie
Registratie van uitgifte en inname kleding aan teams en begeleiding – waar nodig kledingreparaties verrichten en/of in overleg met het bestuur bestellingen plaatsen. De piekmomenten liggen hierbij met name in de maanden mei/juni en augustus/september van ieder seizoen.

Gastheer, gastdame wedstrijdsecretariaat
Op wedstrijddagen ontvangt u de tegenstanders en de scheidsrechters en noteert u na afloop van de wedstrijden de standen.

Alle hulp is welkom! Geef je daarom vandaag nog op voor een van bovenstaande functies! Voor meer informatie en/of opgave kun je contact opnemen met één van de coördinatoren of iemand van het bestuur, mailen kan naar info@fcmeerdijk.nl