Als voetballer of betrokkene bij FC Meerdijk weet je dat onze vereniging draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er vele tientallen actief. Als jeugdleider, als trainer, in de kantine, coördinator of in een bestuursfunctie… op tal van andere manieren maken zij het mogelijk dat onze kinderen elke week kunnen sporten.
Zonder vrijwilligers géén voetbal. Dankzij hun inzet gaat het (nog) goed met onze club. Zo goed zelfs, dat het aantal leden nog steeds groeit. Dat is natuurlijk prachtig. Maar meer leden betekent ook: meer teams, meer taken en dus ook: dat er meer vrijwilligers nodig zijn!

Heeft u hart voor FC Meerdijk?
Dan doen we een beroep op jou als ouder/verzorger of voetballer bij FC Meerdijk, VV Emmen of SC Angelslo. Vind jij het ook belangrijk dat FC Meerdijk blijft bestaan voor alle kinderen die willen voetballen?

Wij zoeken nog vrijwilligers voor de volgende functies:

Gastheer, gastdame wedstrijdsecretariaat:
Op wedstrijddagen ontvangt u de tegenstanders en de scheidsrechters en noteert u na afloop van de wedstrijden de standen.

Kantinemedewerker:
Heb je weinig tijd? Geen probleem. Met veel mensen in een poule zijn we met een paar uur per maand al geholpen.

Jeugdtrainer(s) JO 17-2 (een duo zou helemaal fantastisch zijn voor het team):
Op twee avonden in de week voor een gemotiveerde groep jongeren de training verzorgen en deze op zaterdag begeleiden tijdens de wedstrijden.

Teammanager(s) JO 17-2:
Het begeleiden van het team op de wedstrijddagen, opstellen was-/rijschema, aanspreekpunt ouder, idm aanwezig op trainingsavonden.

Scheidsrechters:
Het fluiten van jeugdwedstrijden, van spelbegeleider (jongste jeugd) tot 11 tegen 11 wedstrijden.

Leden kledingcommissie:
Registratie van uitgifte en inname kleding aan teams en begeleiding – waar nodig kledingreparaties verrichten en/of in overleg met het bestuur bestellingen plaatsen. De piek momenten liggen hierbij met name in de maanden mei/juni en augustus/september van ieder seizoen.

Alle hulp is welkom! Geef je daarom vandaag nog op voor een van bovenstaande functies!
Voor meer informatie en/of opgave kun je contact opnemen met één van de coördinatoren of iemand van het bestuur, mailen kan naar info@fcmeerdijk.nl