In navolging van beide moederverenigingen VV Emmen en SC Angelslo hebben DEALERAUTO’S Emmen als Hoofdsponsor en Media&DesignTotaal als Rug- sponsor zich ook aan FC Meerdijk verbonden.

Zowel DEALERAUTO’S Emmen als Media&DesignTotaal hebben zich voor 3 jaar verbonden aan de jongste vereniging van Emmen. Bij FC Meerdijk kan iedere jeugdspeler/ster met plezier en in een positief klimaat zich ontwikkelen in een stimulerende omgeving, met goede faciliteiten en begeleiding. Prestatie en recreatieve beleving gaan hierbij hand in hand. Het streven is om, indien mogelijk, jeugdspelers/ters te laten trainen met spelers/ters van vergelijkbaar niveau en ook wedstrijden te laten spelen tegen spelers/ters van vergelijkbaar niveau.

Iets wat ook helemaal aansluit bij de visie van beide bedrijven, waar iedere klant meetelt en op zijn/haar passende wijze geadviseerd en begeleid wordt in de keuze, als het nu gaat om de aanschaf van een auto, onderhoudsbeurt of drukwerk en reclame uitingen, niets is de mensen bij DEALERAUTO’S Emmen of Media&DesignTotaal teveel. Een bezoekje aan beide bedrijven zal u dan ook snel overtuigen van wat ze allemaal te bieden hebben en wat de mogelijkheden zijn.

Wij zijn dan ook erg trots en verheugd met deze overeenkomst en kijken uit naar een prettige en langdurige samenwerking!

Het bestuur FC Meerdijk