Vele handen maken licht werk – en jij kunt daar ook bij helpen!!FC Meerdijk is afhankelijk van vrijwilligers voor o.a. de begeleiding van de teams op de zaterdagen, hulp als assistent-scheidsrechter, maar ook het klaar zetten van de velden, ontvangen van de tegenstander en/of scheidsrechter, koffieschenken in de kantine etc. etc.

Hierbij dan ook een dringend beroep aan iedereen om ons te komen helpen -> Vele handen maken licht werk en voor alles geldt alleen samen gaat ons dit lukken!!Op dit moment hebben wij met name behoefte aan kandidaten voor onderstaande werkzaamheden:

• Gastheren/gastdames voor de zaterdag – mensen doorverwijzen naar juiste locatie, maar evt. ook het ontvangen van tegenstander(s) /scheidsrechters en supporters van de tegenstander(s). Hieraan is behoefte op beide Sportparken bij zowel VV Emmen (met name in de middag) als bij SC Angelslo (met name in de ochtend)
• Velduitzetter(ster)/Toezichthouder(s) – voor het uitzetten van de velden op de zaterdagmorgen, doelen en netten controleren, waar nodig cornervlaggen plaatsen/opruimen en toezien op de algehele orde en netheid van het terrein en kleedkamers.
• Scheidsrechters – voor het fluiten van 1 of meerder jeugdwedstrijden op zaterdag iom de scheidsrechters-coördinator
• Kantine medewerkers – lichte bar en/of keukendiensten voor met name op de zaterdag, maar evt. in overleg ook op de trainingsavonden.

Heb je interesse in één of misschien wel meerdere van deze werkzaamheden of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een persoonlijk berichtje of een e-mail naar info@fcmeerdijk.nl ook kun je contact opnemen met één van de bestuursleden – Inus Jeuring (Voorzitter) Tel. 06 20006639 / Peter Ypelaar (Bestuurslid) Tel. 06 46880635 of Peter Lippold (Voetbalzaken) Tel. 06 54918835.
Wij hopen hiermee de pool van vrijwilligers up to date te kunnen houden, zodat er niet wekelijks een beroep hoeft te worden gedaan op dezelfde mensen!
Bij voldoende aanmeldingen zou dit kunnen betekenen dat je misschien 1 keer per maand of zelfs minder wordt ingezet – dus wij rekenen op vele aanmeldingen – wat houdt jou nog tegen …. ??