Beste jeugdleden, beste ouders/verzorgers,

Vanaf 3 juli zijn we gestart met SJO FC Meerdijk. Met een x aantal jeugdteams zijn we op de open dag van 28 augustus gestart met het spelen van vriendschappelijke wedstrijden.
Al deze wedstrijden stonden onder leiding van zowel vrijwilligers als KNVB scheidsrechters. Nu voelen jullie de vraag al aankomen, we zijn dringend op zoek naar jeugdleden, maar ook ouders die op zaterdagmorgen/middag de wedstrijden in goede banen kunnen en willen leiden. Als we bijvoorbeeld van alle bovenbouw teams 3 à 4 personen kunnen opleiden tot verenigingsscheidsrechter, dan komen we een groot gedeelte van de wedstrijden door bij de onderbouw….

Als we op zaterdag geen scheidsrechters hebben dan moeten we helaas de wedstrijden waar geen scheidsrechters op staan verplaatsen, of in het ergste geval eruit laten halen door de KNVB. Op het moment van schrijven zijn we in gesprek met de KNVB over mogelijkheden voor een scheidsrechterscursus binnen FC Meerdijk. Ben je als speler enthousiast en zou je kunnen/willen fluiten meld je dan bij je teambegeleiding. Voor ouders/verzorgers vraag gerust op de sportparken van SC Angelslo of VV Emmen naar iemand van het bestuur van FC Meerdijk en geef je naam door zodat de juiste personen contact met je kan opnemen.

Met vriendelijke groet,
Scheidsrechterscoördinator
FC Meerdijk