Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld allemaal weten mag er vanwege de Coronamaatregelen na 17.00 uur niet meer worden gesport. In overleg met het bestuur van de VV Emmen en SC Angelslo hebben wij besloten om ook geen trainingen meer voor 17.00 uur te organiseren. Door de week blijven de sportparken dus volledig gesloten voor de jeugd van FC Meerdijk.

Op de zaterdagen zullen de door de KNVB geplande wedstrijden doorgaan zoals gepland. VV Emmen en SC Angelslo zorgen voor de bereikbaarheid van het terrein en de kleedkamers. De kantine blijft, zolang de huidige maatregelen gelden, ook op zaterdag gesloten. Trainen op zaterdag is op beide sportparken vooralsnog niet toegestaan. Mocht dit veranderen dan zullen wij dat via de leiders/ trainers kenbaar maken.

Zoals gezegd zullen er zaterdags nog wedstrijden worden gespeeld. Wij willen iedereen er nogmaals op wijzen dat publiek niet is toegestaan!  Alleen trainers en leiders zijn aanwezig bij de wedstrijd. Uitzondering hierop is dat bestuurders van de uitspelende ploeg op gepaste afstand van het veld en van elkaar de wedstrijd mogen volgen.

Wij hebben de maatregelen niet bedacht, maar dienen dit wel te handhaven. Wij vertrouwen hierbij op ieders gezond verstand en gaan er van uit dat de maatregelen worden opgevolgd.

Namens het bestuur van FC Meerdijk.

Inus Jeuring

Voorzitter